Top 3 televizoare 4K in 2019

Top 3 Televizoare 4K in 2019

Mai jos vom prezenta cele mai bune televizoare 4K UltraHD pe care le poti cumpara anul acesta. Daca esti in cautarea unui nou televizor care sa arate modern si sa functioneze perfect, atunci va trebui sa cumperi un model care a fost lansat recent. Modelele listate in acest articol au fost lansate in 2019 si toate sunt premium, atat din punct de vedere al calitatii imaginii cand si al design-ului.

Un lucru de tinut minte despre aceste TVuri este ca din cauza tehnologiei OLED acestea pot dezvolta in timp urme de burn-in. Daca doriti sa amanati pentru cat mai mult timp aparitia efectului de burn-in, atunci ar trebui sa schimbati desstul de des canalele care afiseaza continut text static pentru perioade indelungate. Daca folositi TV-ul pentru a face streaming de pe Netflix, HBO Go, Amazon Prime, sau orice alta sursa similara, atunci efectul de burn-in nu ar trebui sa apara pentru o perioada foarte lunga de timp.

Absolut toate modelele de mai jos vin cu upscaling excelent, un lucru extrem de necesar atunci cand pe televizoarele 4K sunt afisate imagini filmate la rezolutii mai mici. De asemenea toate modelele de mai jos ar trebui sa ofere performante excelente pana si in jocuri atunci cand le vei conecta la computer sau consola.

Sony Bravia A9G OLED

Modelul Sony A9G vine cu una dintre cele mai bune imagini OLED pe care le-am vazut pe astfel de aparte. Negrul afisat de acest televizor este perfect datorita tehnologiei OLED.  De asemenea, toate modele A9G de la Sony vin cu suport HDR, o tehnologie care imbunatateste intensitatea si luminozitatea culorilor. Timpul de raspuns al acetui model este unul foarte bun, iar unghiul de vizualizare este excelent indiferent de pozitia in care afli atunci cand privesti TV-ul.

Sony A9G vine cu o rezolutie 4K UltraHD, Android TV ca sistem de operare, HDR10, HLG, Dolby Vision, procesor de image X1 Ultimate, 4K X-Reality PRO, Tri-luminos display si multe altele.

Designul folosit pentru Sony A9G e unul modern si frumos, panelul este foarte subtire, iar grosimea maxima a carcasei nu depaseste 4cm. Piciorul/ suportul televizorului este plat si nu iese in evidenta aproape deloc. Pentru cei din voi care vor sa monteze televizorul pe perete, atunci trebuie sa stiti ca suporta VESA 300×300.

Samsung Q90R QLED

Samsung Q90R foloseste noua tehnologie propie numita QLED si ofera rezolutie 4K UltraHD cu imbunatatire a imaginii posibila datorita unui Quantum Processor 4K. Deasemenea acest model ofera unghi de vizualizare Ultra, ceea ce face ca imaginea si intensitatea culorilor sa fie la fel indiferent din pozitia in care te uiti la televizor.

Toate modelele Q90R de la Samsung ofera tehnologie HDR10+, o noua functie integrata pentru a oferi culori mai intense si mai clare decat tot ceea ce am vazut pana acum pe un panou Samsung. Deasemenea, Samsung Q90R vin cu functie “low input lag” si FreeSync de la AMD, doua functii care vor imbunatati calitatea imaginii in jocuri atunci cand TV-ul este conectat la consola sau computer.

LG C9 P OLED

Toate modelele LG C9 P vin cu webOS 4.5, un sistem de operare mult imbunatatit, mai rapid si mai usor de folosit fata de versiunile trecute. LG C9 P prezinta o rezolutie maxima 3840 x 2160 4K UltraHD si o rata de refresh a imaginii de 120Hz. Tehnologia panelului folosit de LG este OLED si acest nou model vine si a 2-a generatie a procesorului AI α9 – o tehnologie care foloseste inteligenta artificiala in asa fel incat sa afiseze o imagine perfecta indiferent de continutul la care te uiti.

La fel ca modelele de mai sus, LG C9 P vine cu suport pentru Google Assistant si Alexa. Televizoarele LG C9 P ofera HDR, Dolby Vision & Atmos, mod 4K Cinema HDR, toate incorporate intr-o carcasa foarte subtire.

Acestea au fost cele mai bune 3 modele de televizoare 4K UltraHD pe care tu le poti cumpara anul acesta.

Fara comentarii

Lasa un comentariu

Search