Televizor mic bucatarie – pret si oferte

Televizor mic bucatarie – pret si oferte

Ce televizor este potrivit pentru bucatarie?

Sunt de parere ca televizorul din bucatarie ar trebui sa fie un televizor mic si ieftin, pentru ca nu stam toata ziua in aceasta incapere. Nu aici este locul in care urmarim filme, meciuri de fotbal sau emisiuni pe diferite domenii.

Deseori, spatiul din bucatarie este foarte pretios. Avem nevoie sa depozitam tot felul de vase, recipiente si electrocasnice de bucatarie. Evident ca un televizor poate sta suspendat, pentru a fi vizibil din mai multe colturi ale camerei. Insa, de multe ori spatiile de la inaltime sunt ocupate rand pe rand, cu anumite corpuri de mobilier, in care trebuie sa ne ascundem lucrurile marunte, utile in bucatarie. Tocmai de aceea, daca gasim loc pentru amplasarea unui televizor, suntem norocosi.

Ce inseamna televizor mic?

As spune ca un televizor mic detine o diagonala de cel mult 80 cm. Sunt mai multe modele la 55, 60 cm.

Care sunt cele mai mici televizoare?

Cel mai mic televizor are diagonala de doar 55 cm. El arata in felul urmator si se numeste Star-Light 22DM3500. Vezi pret si specificatii.

Doar ca este posibil ca modelul de 60 cm, sa fie mai ieftin la PC Garage.

 

Pe aceasta pagina gasiti peste 30 de modele cu diagonale cuprinse intre 55 si 80 cm.

Televizoarele mici au un rol bine meritat in nenumarate cazuri, cum ar fi: intr-un birou ingust, pe post de monitor al unui computer, in cabinele oamenilor de paza, in magazie, in garajul unde lucram, in bucataria de vara in care mai urmarim cate un program gastronomic, in foisorul in care mai ascultam cate o muzica, atunci cand ne ocupam de gratar. Cazurile pot fi nenumarate, dar astea mi-au venit in minte, gandindu-ma la ceea ce se intampla in jurul meu.

Idei pentru amplasarea televizorului in bucatarie

Sursa imaginilor: Pinterest.com

Televizor mic bucatarie – pret si oferte
Fara comentarii

Lasa un comentariu

Search