Televizoare ieftine marca Star-Light – modele si preturi

Televizoare ieftine marca Star-Light

Sunt multe ocazii in care chiar nu avem nevoie sa investim multe sute, sau chiar mii de lei intr-un televizor. De obicei, televizoarele care sunt amplasate in bucatarie, in magazine, intr-un garaj, sau pe o terasa, nu ar trebui sa fie foarte scumpe. In primul rand, nu le acordam foarte multa atentie. Doar mai ascultam cate ceva, atunci cand avem alte activitati.

Prima data cand ma gandesc la un televizor ieftin, imi vine in minte brand-ul Star-Light. Daca nu sunteti familiarizati cu acesta, trebuie sa stiti ca este o marca sub care Emag comercializeaza aparatura electronica si electrocasnica, la preturi foarte mici. Sunt intrati pe piata relativ recent. Toata gama lor o puteti studia aici.

Azi am cautat sa cumpar un televizor mic si ieftin, pentru a-l amplasa intr-un mic plafar. Va prezint 5 variante la care m-am rezumat, in ordine crescatoare a pretului.

Cele 5 variante de televizoare ieftine se vand in aceasta perioada cu preturi cuprinse intre 400 si 800 lei. Cand ma gandesc ca acum cativa ani am dat 700 lei pentru un Telefunken second hand, care a mai avut si probleme, consider ca variantele de mai sus sunt foarte bune.

Si pentru camera copiilor, consider ca nu este nevoie de un televizor foarte scump. Pana la varsta de 10 ani, nu cred ca vor emite ei pretentii ca nu au vreun televizor Full HD, sau 4K.

Ce alte brand-uri de televizoare ieftine vi se par rentabile? Ati testat pana acum vreun Star-Light? Ce suma ati fi dispusi sa investiti intr-un televizor mic?

 

Vezi si articolul Televizor mic bucatarie – pret si oferte.

Fara comentarii

Lasa un comentariu

Search