Star-Light 24DM1000, Televizor LED, 60 cm, HD

Star-Light 24DM1000 este unul dintre cele mai ieftine frigidere LED, cu diagonala de 60 cm, editie 2015. Dimensiunile sunt potrivite pentru amplasarea televizorului in dormitor. Nu este un Smart TV, dar detine cateva performante care sporesc confortul in momentele in care va adunati cu prietenii. In acest review, voi detalia avantajele, dar si dezavantajele pe care le-am intalnit la Star-Light 24DM1000.

Star-Light 24DM1000

 

Caracteristici, functii, dar si un gram de tehnologie

Star-Light 24DM1000 este un televizor ultra slim, care nu ocupa mult spatiu si in plus, va scuteste de la achizitionarea unui receiver de genul celor de la Dolce, Digi, sau alte televiziuni. Avand disponibil un slot CI+, puteti introduce cartela direct in spatele televizorului si, astfel, veti folosi o singura telecomanda.

Filme, muzica si poze, pot fi prezentate la televizor, prin intermediul folosirii unui stick USB. Alta varianta pentru toate aceste activitati ar fi conectarea televizorului la un laptop, printr-un simplu cablu HDMI.

Pareri despre calitatea video a televizorului

Star-Light 24DM1000 este un televizor cu rezolutie HD (High Definition). Este un avantaj care permite sa urmariti variantele HD ale canalelor TV, iar in zilele noastre, cele mai populare televiziuni romanesti, au introdus si varianta HD. Diferenta de claritate este uriasa intre un program normal si unul HD. Rezolutia ecranului este de 1366 x 768 pixeli, cam aceeasi pe care o intalnim la toate televizoarele ieftine.

Luminozitatea este de doar 220 cd/mp, fapt ce ii dezavantajeaza pe cei care obisnuiesc sa priveasca la tv doar intr-un mod foarte luminos. Recomandarea mea este sa nu va uitati la tv, cu luminozitate puternica, mai ales atunci cand in camera este intuneric.

Opinii despre calitatea audio

N-as avea prea multe de spus. Nu este un televizor de calitate superioara si aici ne referim atat la partea audio, cat si la cea video. Evident ca puteti vedea un film, confortabil, dar sunetul nu va fi stereo. Daca va asteptati sa ascultati muzica de pe un stick USB, la un volum foarte avansat, claritatea sunetului va scadea.

Concluzie

Star-Light 24DM1000 este un televizor de mici dimensiuni, cu o calitate video si audio destul de modesta. Chiar daca nu detine super tehnologii, este foarte ieftin si asta conteaza foarte mult. Gratie pretului mic si a dimensiunilor reduse, il puteti utiliza si pe post de monitor pentru PC.

Star-Light 24DM1000

Nota
Star-Light 24DM1000, Televizor LED, 60 cm, HD
8 Total Score
Cel mai ieftin televizor LED HD cu diagonala de 60 cm

Fara comentarii

Lasa un comentariu

Search