Samsung 49MU6202, Televizor LED Curbat Smart, 123 cm, 4K Ultra HD

Samsung 49MU6202, Televizor LED Curbat Smart, 123 cm, 4K Ultra HD

Samsung 49MU6202 este un televizor performant, de ultima generatie. Calitatile sale sunt confirmate la toate capitolele. Nu este un televizor chiar ieftin, dar in aceasta perioada se gaseste la un pret foarte bun.

In acest review vom detalia toate aspectele televizorului pentru a va demonstra care sunt avantajele si dezavantajele sale. De asemenea, vom recomanda si o sursa buna de pret. Pentru orice intrebare, va rugam sa ne lasati un mesaj in sectiunea de comentarii din subsolul paginii. 

Samsung 49MU6202

 

Caracteristici, functii si tehnologii

In primul rand, Samsung 49MU6202 este un televizor smart. Acesta ar fi primul atuu. Cand sunteti plictisiti de programele tv, televizorul va ofera multe alternative, cum ar fi:

  • Puteti accesa toate paginile web, pe care le vizitati de obicei de pe laptop sau smartphone. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, aveti nevoie de un router wireless. Cel mai probabil, deja detineti unul in casa.
  • Facebook, Google, Youtube sau site-urile cu filme, toate sunt accesibile pe acest televizor. Nu va restrictioneaza in niciun fel.
  • Puteti instala anumite aplicatii, sau va puteti juca anumite jocuri online, impreuna cu familia sau prietenii.

Aveti pe smartphone poze, clipuri sau alte materiale interesante? Le puteti prezenta direct pe ecranul televizorului. Prin aplicatia Smart View, puteti controla totul din telefon.

Daca aveti de facut o prezentare, sau trebuie sa lucrati pe un laptop, il puteti conecta la televizor printr-un cablu HDMI. Astfel va veti simti confortabil chiar si in momentele de lucru.

Stick-uri USB, sau harduri externe, si pe acestea le puteti conecta la televizor, in unul dintre cele doua porturi.

Samsung 49MU6202 detine o telecomanda inteligenta. Probabil ca nu ati fost obisnuiti cu acest model. Designul sau este simplificat. Are cateva butoane, iar in plus, ii puteti transmite comenzi vocale. Daca aveti mai multe televizoare conectate in serie, puteti utiliza o singura telecomanda pentru toate.

 

 

Pareri despre imaginile oferite

Samsung 49MU6202 este un televizor complex care exceleaza la capitolul video si nu numai.

Beneficiaza de cea mai performanta rezolutie disponibila la momentul actual in industrie. Este vorba despre rezolutia 4K UHD. Aceasta impreuna cu celelalte tehnologii, fac ca imaginile sa fie foarte clare, se curga natural, iar culorile sa fie vii. Practic, imaginile sunt excelente.

La calitate contribuie si diagonala generoasa de 123 cm, dar si ecranul curbat care da impresia de imagini transpuse in realitate. Pentru a sesiza acest lucru mai bine, trebuie sa nu va plasati la o distanta foarte mare de televizor.

 

Opinii despre sunet

Samsung 49MU6202 scoate un sunet de 20W. Este nivelul maxim pe care il atinge orice televizor performant. Aceasta valoare nu poate fi depasita de televizoarele cu preturi accesibile.

In schimb, daca va doriti un sunet mai puternic, care sa faca fata unei petreceri, va recomand un sistem home cinema. Unele sunt chiar ieftine.

 

Design

In primul rand, televizorul se remarca prin ecranul curbat. In cate case ati vazut astfel de televizoare? Este clar ca atrage priviri. Marginile sunt foarte subtiri, pentru a nu incarca peisajul. Imbina parti metalice cu plastic frumos finisat, ce da o nota de eleganta si modernism.

 

Concluzie

In finalul acestui review este important sa retineti urmatoarele aspecte. Samsung 49MU6202 este un televizor performant, de ultima generatie. Principalele avantaje sunt imaginile excelente, sunetul bun si faptul ca este smart. Va ofera multe alternative de calitate, ca sa nu va plictisiti.

Se vinde cu un pret bun in aceasta perioada, care aproba performantele.

Samsung 49MU6202

Nota
Samsung 49MU6202, Televizor LED Curbat Smart, 123 cm, 4K Ultra HD
10 Total Score
Televizor smart, de ultima generatie, cu ecran curbat si rezolutie 4K UHD

Calitate audio
10
Calitate video
10
Design
10
Raport calitate/pret
10
Fara comentarii

Lasa un comentariu

Search