Samsung 48JU7500, Televizor LED Curbat Smart 3D, 121 cm, 4K Ultra HD

Samsung 48JU7500 Televizor LED Curbat Smart 3D, 121 cm, 4K Ultra HD

Samsung 48JU7500 este un televizor exceptional datorita dimensiunilor, a calitatilor video, audio si a vitezei de procesare. Este un televizor inteligent care va ofera acces la aplicatii si la navigarea web. Mai multe detalii vom prezenta in acest review, unde vom propune si un pret bun.

Samsung 48JU7500

 

Caracteristici, functii avansate si tehnologie de ultima generatie

Samsung 48JU7500 este un televizor smart, remarcabil pentru performantele sale. Pentru ca televizorul sa se conecteze automat la internet, va trebuie un router wireless. Puteti avea un singur router in casa, pe care sa-l utilizati pentru toate dispozitivele (televizor, laptop, tableta, telefon). Internetul va este necesar pentru ca acest televizor va ofera acces la aplicatii inteligente si la navigarea paginilor web. Tot ce faceti pe laptop, puteti face si pe televizor.

Recomandarea mea este ca, pentru o navigare mai facila, sa cumparati o tastatura si un mouse (preferabil fara fir). Este o recomandare pe care o fac tuturor celor care vor sa isi cumpere un smart tv.

De ce sa cumperi un smart tv Samsung 48JU7500?

Este un televizor care va ofer acces rapid la anumite aplicatii. Dupa cum stiti, aplicatiile se adreseaza tuturor domeniilor. Pot fi aplicatii pe care sa le folositi pentru business, pentru serviciu, pentru statistici sau pentru pasiuni.

Cinefilii infocati pot viziona filme de pe toate site-urile. In plus, calitatea video a televizorului este foarte avansata. Pasionatii de sport, pot urmari in reluare orice meci. Copiii se pot uita la desene, sau se pot juca anumite jocuri, la rezolutie exceptionala.

Datorita procesorului Samsung Octa Core cu care este dotat televizorul, acesta se va misca foarte repede, atunci cand ii solicitati sa execute o anumita functie.

Exista o functie Samsung Easy Sharing care va permite sa sincronizati telefonul cu televizorul. Cand va adunati cu prietenii, le puteti arata la televizor, clipuri si poze pe care le-ati realizat cu smart phone-ul.

Daca pe un stick USB, sau pe un hard extern aveti filme, muzica si poze, le puteti prezenta la televizor, introducand dispozitivele in portul USB.

Samsung 48JU7500 este un televizor cu design remarcabil. Reprezinta o adevarata bijuterie pentru orice casa. Cu siguranta va atrage mai multe priviri, decat orice alt aparat electronic din casa voastra.

Calitate video exceptionala

Samsung 48JU7500 este unul dintre televizoarele care detin cea mai buna rezolutie si anume 4K Ultra HD. Aceasta rezolutie este net superioara celor Full HD sau HD. Rezolutia ecranului este de 3840 x 2160 pixeli.

Imaginati-va ca o asemenea rezolutie este mult mai bine apreciata pe un televizor cu o diagonala generoasa de 121 cm. La televizoarele mai mici, nu s-ar justifica o rezolutie atat de mare.

Sa nu uitam faptul ca acesta este un televizor 3D, care ofera profunzime imaginilor, atata timp cat materialele video sunt realizate in acest format.

In sectiunea de specificatii de mai jos, veti observa care sunt cele 13 caracteristici superioare de imagine, care contribuie la sporirea calitatii video.

Sunet clar, placut, chiar si la un volum foarte ridicat

Samsung 48JU7500 este un televizor complex. Chiar si la capitolul sunet se descurca foarte bine. Poate emite 40 W reali, lucru ce nu il intalnim la multe televizoare.

Sunetul este foarte clar, ba chiar exista si bass consistent. Televizorul este prevazut si cu un woofer.

Concluzie

Samsung 48JU7500 este un televizor foarte performant si se vinde la un pret accesibil. Calitatea video, cat si cea audio sunt ireprosabile. Televizorul va ofera multe experiente media, acces la aplicatii, la pagini web pentru a viziona filme, emisiuni sau pentru a juca anumite jocuri. Informatia va fi procesata foarte rapid. Daca sunteti o persoana care obisnuieste sa se relaxeze in fata unui televizor de foarte buna calitate, acest model este foarte bun pentru investitie. Mai exista si modelul Samsung 88JS9500, cu diagonala de 222 cm, dar este mult mai scump.

Samsung 48JU7500

In clipul de mai jos, puteti oberva detalii reale despre televizor, chiar daca limba in care se realizeaza prezentarea, nu este una comuna.

 

Specificatii

CARACTERISITICI GENERALE

Tip:   LED
Tip TV   Smart TV 3D

AUDIO

Sistem audio   2way-2spk Down Firing
Iesire sunet (RMS)   40 W
Caracteristici superioare sunet   Dolby Digital Plus, DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1, 3D Sound, Woofer, HD Audio, Wallmount Sound Mode, Multiroom Link, TV SoundConnect, BT Headset Support

VIDEO

Diagonala ecran (cm)   121
Rezolutie   Ultra HD / 4K
Aspect imagine   16:9
Rezolutie ecran (pixeli)   3840 x 2160
Caracteristici superioare imagine   Ultra Clear Panel: Pro, Screen Curvature: 3000R, UHD Upscaling, PQI 1400, Mega Contrast, Micro Dimming: UHD Dimming, Precision Black (Local Dimming), PurColor, Auto Depth Enhancer, Auto Motion Plus, Film Mode, Natural Mode Support, Peak Illuminator

TUNER/RECEPTIE/TRANSMISIE

Tuner digital   DVB-T/C/S2

CARACTERISTICI SPECIALE

Player multimedia integrat   Da

CONECTORI

Conexiune retea   RJ-45, Wi-Fi Integrat
Conexiuni   Slot CI+, HDMI, RF In (Terrestrial/Cable input/Satellite Input): 1/1(Common Use for Terrestrial)/2, Ex-Link ( RS-232C)
Iesire audio digitala (optica)   1
Intrare USB 2.0   3
Intrare video composite   1
Intrari component   1
Minijack casti   Da
Porturi HDMI   4

CARACTERISTICI GENERALE

Dimensiuni (W x H x D ) fara stand:   1081.6 x 627.5 x 118.7 mm
Dimensiuni (W x H x D) cu stand:   1081.6 x 683.1 x 308.6 mm
Greutate (Kg):   15.5
Accesorii incluse   Telecomanda Samsung Smart Control
Caracteristici speciale   Apps, Games, Multi-Screen II, Web Browser App, Face Recognition Ready, Motion control Ready, TV to Mobile – Mirroring, Mobile to TV – Mirroring, DLNA, Samsung SMART View, Wireless TV On – WOL, Notification – BLE, Brief on TV, WiFi Direct, 3D Converter Instant On, Procesor Quad-Core, Digital Clean View, Ultra Clean View, Auto Channel Search, Auto Power Off, BD Wise Plus, Caption (Subtitle), Channel List USB-Clone, ConnectShare™ (HDD), ConnectShare™ (USB 2.0), Embeded POP, EPG, Extended PVR, Game Mode, Picture-In-Picture, BT HID Built-in, USB HID Support, Teletext (TTX), Time Shift, One Connect Mini, GUI Tizen UX, MBR Support, Twin Tuner, MHL, HDMI 3D Auto Setting, Anynet+ (HDMI-CEC)

Samsung 48JU7500 review, pret, pareri, opinii

Nota
Samsung 48JU7500, Televizor LED Curbat Smart 3D, 121 cm, 4K Ultra HD
Samsung 48JU7500 review, pret, pareri, opinii
9.9 Total Score
Dimensiuni generoase. Calitati video si audio excelente. Performante de ultima generatie.

Samsung 48JU7500 review, pret, pareri, opinii

Dimensiune
9.5
Calitate video
10
Calitate audio
10
Raport calitate/pret
10
Design
10
Fara comentarii

Lasa un comentariu

Search