Samsung 40MU6102, Televizor LED Smart, 100 cm, 4K Ultra HD

Samsung 40MU6102, Televizor LED Smart, 100 cm, 4K Ultra HD

Samsung 40MU6102 este un televizor de ultima generatie, cu performante remarcabile. Este o varianta excelenta pentru un buget mediu.

In acest review vom detalia toate aspectele aparatului, pentru a va demonstra care sunt avantajele si dezavantajele sale. De asemenea, vom recomanda si o sursa buna de pret. Pentru orice intrebare, va rugam sa ne lasati un mesaj in sectiunea de comentarii din subsolul paginii. 

Samsung 40MU6102

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Samsung 40MU6102 este un televizor smart, cea mai buna solutie pentru momentele cand petreceti timpul in familie, acasa. De cele mai multe ori, nu puteti gasi un program tv care sa multumeasca pe toata lumea. In acest caz, televizorul va ofera cateva solutii pentru a va destinde.

Poate cea mai solicitata optiune a unui televizor smart este vizionarea filmelor online. Personal, cand sunt la birou si am treaba, deschid televizorul smart si pun muzica de pe Youtube.

Pentru cine nu stie inca, acest televizor se conecteaza automat la internet wi-fi, fara cabluri suplimentare. Trebuie sa aveti un router wireless in locuinta, nu neaparat in aceeasi camera.

Ce mai puteti face cu un televizor smart? Puteti naviga pe toate paginile web, pe care le accesati si de pe un laptop, tableta sau smartphone. Va puteti juca impreuna cu prietenii si familia, anumite jocuri online. Puteti utiliza si anumite aplicatii.

Cand aveti de facut o prezentare, sau vreti sa vedeti anumite materiale disponibile pe un laptop, il puteti conecta printr-un cablu HDMI la televizor. Astfel, va veti bucura de un display mai mare, cu imagini foarte clare.

De asemenea, puteti conecta si stick-uri USB, sau harduri externe direct la televizor. O alta varianta de a vedea un film la cea mai buna calitate.

Exista si varianta sa livrati continut la televizor, direct de pe smartphone. Cand v-ati adunat cu prietenii, prezentati-le fotografiile de la ultima petrecere.

 

Pareri despre imaginile oferite

Samsung 40MU6102 este un televizor dotat cu cea mai buna rezolutie disponibila la momentul actual. Este vorba despre rezolutia 4K UHD. Ecranul este compus din 3840 x 2160 pixeli, ceea ce inseamna de 4 ori mai mult decat ce ofera un Full HD.

Imaginile sunt foarte clare, cu nuante vii si detalii realiste.

Diagonala ecranului masoara 100 cm si mi se pare potrivita pentru un dormitor spatios sau un living. Evident ca este un televizor perfect si pentru birouri.

 

Opinii despre sunet

Sunetul pe care Samsung 40MU6102 il emite este ireprosabil. Scoate 2 x 10 W un nivel bun, ce reprezinta maximul atins de televizoarele performante, dar cu preturi accesibile.

In caz ca va intereseaza ceva mai mult, va puteti orienta catre sistemele home cinema.

 

Design

Pe langa sistemele performante, Samsung 40MU6102 se mai bucura si de un aspect remarcabil. Cu siguranta va atrage priviri, gratie elegantei sale si elementelor moderne.

Concluzie

In finalul acestui review, este important sa retineti cateva concluzii. Samsung 40MU6102 este un televizor performant, ce se bucura de cea mai avansata rezolutie. Este perfect pentru pasionatii de filme, mai ales ca se poate conecta la internet. Navigati pe orice pagina web doriti.

Se vinde cu un pret foarte bun, in concordanta cu performantele sale.

Samsung 40MU6102

Nota
Samsung 40MU6102, Televizor LED Smart, 100 cm, 4K Ultra HD
10 Total Score
Televizor smart, de ultima generatie.

Calitate audio
10
Calitate video
10
Design
10
Raport calitate/pret
10
Fara comentarii

Lasa un comentariu

Search