Horizon 24HL719H, Televizor LED, 61 cm, HD

Horizon 24HL719H este un televizor de mici dimensiuni, potrivit pentru incaperile inguste. Detine functii inteligente si ofera o claritate acceptabila. Horizon 24HL719H este un televizor ieftin, pe care l-ati intalnit deseori si in camerele hotelurilor si pensiunilor.

Horizon 24HL719H

 

Caracteristici, functii si tehnologie

Horizon 24HL719H este un televizor HD, model 2015, ce reprezinta o varianta potrivita si ieftina, pentru inlocuirea televizoarelor din vechea generatie. Evident ca nu se compara cu televizoarele din categoria Full HD, sau cu cele 4K, atat la calitate, cat si la nivel de investitie.

Calitatea sunetului nu este exceptionala, dar nici nu deranjeaza. Iesirea sunetului (RMS) este de 2 x 2.5W, dar performante superioare care sa genereze o calitate remarcabila, nu exista. La capitolul sunet, singurul aspect favorabil este prezenta tehnologiei Dolby Digital Plus si faptul ca se aude Stereo. Egalizatorul, nu il putem include la avantaje, deoarece este un aspect comun, intalnit la toate generatiile de televizoare.

Care este calitatea video?

Horizon 24HL719H este un televizor HD, cu o rezolutie de 1366 x 768 pixeli. Avand si o diagonala de doar 61 cm, nu putem spune ca este cel mai potrivit televizor pentru o casa de cinefili. Luminozitatea de 250 cd/mp, este mai buna decat la alte modele ale brand-urilor cu renume. Rata de claritate in miscare este de 100, un nivel sub mediu, ceea ce inseamna ca imaginea nu se va misca natural, instant.

Alte detalii importante

Horizon 24HL719H detine un port USB, in cazul in care doriti sa vizionati un film, niste poze sau sa ascultati muzica. De asemenea, puteti conecta si laptopul la TV, printr-un cablu HDMI. Daca sunteti pasionati de jocuri, Horizon 24HL719H poate fi folosit pe post de monitor si de asemenea, va puteti conecta la sistemul audio cu niste casti.

Concluzie

Horizon 24HL719H este un televizor ieftin, modest calitativ, potrivit pentru orice altceva in afara de filme. Cinefilii ar trebui sa se orienteze spre un alt model, in primul rand datorita diagonalei, care nu este foarte generoasa, dar si a calitatii imaginii. Nu este un Smart TV, insemnand ca nu il puteti conecta la internet, dar acceptarea USB-ului va poate rezolva multe dorinte.

Horizon acorda garantie de tip pick up & return, la fiecare produs. In cazul in care aveti probleme, timp de 3 ani, sunati la service, personalul autorizat vine si va ridica televizorul de acasa, iar dupa reparatii vi-l inapoiaza.

Horizon 24HL719H

 

Nota
Horizon 24HL719H, Televizor LED, 61 cm, HD
7 Total Score
Televizor ieftin si performante modeste

Fara comentarii

Lasa un comentariu

Search